Skip to main content

VARAUS- JA MAKSUEHDOT

VARAUSEHDOT

Varaus vahvistetaan maksamalla ennakkomaksu eräpäivään mennessä, jonka määräminimi kahden (2) vuorokauden majoituksesta ja paketeista on 30 % varauksen kokoarvosta. Mikäli, ennakkomaksua ei ole maksettu eräpäivään mennessä katsotaan varaus peruuntuneeksi. Ennakkomaksu on kuitenkin maksettava, mikäli peruutusta ei tehdä peruutusehtojen mukaisesti.

MAKSUEHDOT

Varauksen loppusumma erääntyy maksettavaksi 14 vrk ennen tulopäivää. Ryhmävarausten (20–50 hlöä) ja pakettien varaus- ja maksuehdot sovitaan erikseen tapauskohtaisesti.

PERUUTUSEHDOT VARAUKSILLE

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti Nuorgamin Lomakeskukseen postitse tai sähköpostitse. Puhelimitse tehty peruutus pitää kuitenkin vielä vahvistaa edellä mainitusti.

MIKÄLI PERUUTUS TAPAHTUU:

  • viimeistään 31 vrk ennen vuokra-ajan alkamista, palautetaan ennakkomaksu vähennettynä peruutuskuluilla 50,- / henkilö
  • myöhemmin kuin 30 vrk vuokra-ajan alkamista, pidätetään koko ennakkomaksu.

Pyydämme teitä tarkistamaan matkavakuutuksenne kattavuus matkan peruuntumisen varalta!

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Mökki/huoneisto on vastaanotettavissa tulopäivänä alkaen klo 16.00. Jos saapuminen on myöhemmin kuin klo 18.00, asiakkaan tulee ilmoittaa siitä. Lähtöpäivänä majoitustilan luovutus on klo 11.00 mennessä

Välinevuokraukseen sovelletaan samoja varaus- ja maksuehtoja.

Lomakeskuksessa tilatut lisäpalvelut kuten kahvila- ja ravintolapalvelut maksetaan paikan päällä tai laskutetaan erillissopimuksesta.

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoitustilat ovat tilatun ja vahvistetun mukaiset. Palvelut mm. pesutilat ja saunavuoro ovat tarkoitettu ainoastaan majoitustiloissa asuville – ei vieraille. Pyydämme teitä ilmoittamaan ja maksamaan erillisen korvauksen lisähenkilöistä. Teltan tai asuntovaunun/-auton käyttö Lomakeskuksen tontilla on mahdollista erillismaksusta.

LIINAVAATTEET

Liinavaatteet sisältyvät huoneistojen hintoihin, mutta eivät kesämökkien hintoihin. Lakana- ja pyyhesetti on saatavilla lisämaksusta 15 €/hlö/viipymä. Kesämökkeihin voi tuoda myös omat lakanat.

LEMMIKKIELÄIMET

Osaan majoitustiloista saa tuoda lemmikkieläimen. Lemmikistä pyydämme ilmoittamaan etukäteen, jotta voimme varata sopivan majoituksen. Lemmikkieläinmaksu on 30 €/viipymä.

TUPAKOINTI

Kaikki tilamme ovat savuttomia.

OIKEUS MUUTOKSIIN

Nuorgamin Lomakeskus pidättää itsellään oikeuden muutoksiin tai perua varaus, jos syynä on ylivoimainen este tai muut Lomakeskuksesta riippumattomat tekijät. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada vuokra takaisin kokonaisuudessaan.

REKLAMAATIOT

Kaikki majoitustilojen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset tai valitukset on annettava välittömästi paikan päällä. Jälkikäteen tehtyjä valituksia ei huomioida.
Majoittuja on velvollinen tutustumaan majoitustilassa olevaan majoitusinfokansioon ja noudattamaan siellä tarkemmin kerrottuja sääntöjä ja ohjeita.