Skip to main content

Majoitus

SUPERIOR RANTAHUONEISTOT | SAUNAHUONEISTOT | HUONEISTOT | LOMATALO | KESÄMÖKIT | ERÄKÄMPPÄ

Puhdas ja happirikas ilma takaa hyvät yöunet Nuorgamin Lomakylässä. Tarjoamme ympäri vuoden majoitusta laadukkaissa huoneistoissa sekä kesäisin viihtyisissä ja siisteissä kesämökeissä, caravan-alueella ja telttailualueella. Lomakylämme sijaitsee Tenojoen rannalla, upean tunturimaiseman ympäröimänä, tarjoten täydellisen luonnonrauhan.

Majoittujien vapaassa käytössä on lomakylän jokitörmällä sijaitseva avolaavu, joka tarjoaa upeat puitteet luonnosta nauttimiseen. Kesäisin on mahdollista vuokrata myös rantasauna, josta pääsee helposti pulahtamaan Tenojokeen. Nuorgamin Lomakylässä avara, arktinen luonto on aina läsnä.

Myös sähköauton lataaminen onnistuu meillä helposti. Päärakennuksemme yhteydessä on RECHARGE latauspiste. Vaikka majoituksen yhteydessä on mahdollista ladata sähköautoa, suosittelemme käyttämään virallista latauspistettä. Sähköauton lataamisesta majoituksen yhteydessä on sovittava erikseen ja se maksaa 15 € /lataus.

Superior

ranta­huoneistot

Nuorgam Superior rantahuoneistot jokinäkymällä – tarjoavat ripauksen luksusta lomaasi

Superior rantahuoneistot ovat parimökkejä ja sijaitsevat upealla paikalla aivan Tenon jokitörmällä, omalla rauhallisella alueella, silti vain kävelymatkan päässä päärakennuksesta ja ravintolasta.  Huoneistojen sisustuksessa on yhdistetty puuta ja modernia tyyliä; inspiraationa Pohjoisimman Lapin arktinen luonto ja 8 vuodenajan värit.

Kuuden hengen lomatalo

Villa Nuorgam

Lomatalo upealla paikalla Tenojoen törmällä.

Kuuden hengen, kahdessa kerroksessa sijaitseva lomatalo tarjoaa erinomaiset puitteet rentouttavalle lomalle. Talossa on kolme viihtyisää kahden hengen makuuhuonetta ja sen pinta-ala on 124 m². Sähkölämmitys, laadukas valaistus ja varaava takka tuovat mukavuutta ja lämpöä oleskeluun. Lisäksi kalustettu terassi, jolta avautuu upea jokinäkymä, tarjoaa täydellisen paikan rentoutumiseen ja lisää lomaan ripauksen ylellisyyttä.

Tunnelmalliset

Sauna­huoneistot

Tunnelmalliset saunahuoneistot ovat uudistettuja ja tyylikkäästi sisustettuja. Yhteensä neljä avaraa saunahuoneistoa tarjoaa majoituksen 18 hengelle. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä.

Kahden hengen mökki

Pikku Villa

Mökki Nuorgamin kylän eteläpäässä, lomatalo Villa Nuorgamin pihassa.

Tämä 35 neliömetrin mökki, jossa on parivuode makuualkovissa, on suunniteltu tarjoamaan mukava oleskelu yhdelle tai kahdelle hengelle.

Majoituselämys

Eräkämppä Riekkola

Todellista tunturiterapiaa

Eräkämppä on loistava kohde revontulien ihailuun syksyllä ja talvella sekä ihanteellinen tukikohta retkeilijöille, lintuharrastajille ja rauhaa rakastaville kesäaikaan.

Tasokkaat, hyvin varustellut ja tilavat

Huoneistot

Kodikkaita huoneistoja on yhteensä 7 ja petipaikkoja 14 hengelle. Osaan huoneistoja on mahdollista saada lisävuode. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat joko päärakennuksen yhteydessä tai läheisyydessä. Huoneistot ovat ympärivuotisessa käytössä.

Ryhmä­varaukset ja lomapaketit

Tiedustele tarjousta ryhmävarauksista ja lomapaketeista sähköpostilla.

Osan majoituskohteistamme voi varata myös Booking.com kautta. Koko majoituskapasiteettimme ei ole Booking.com palvelussa, joten jos varaustilanne näyttää täydeltä, tiedustele majoitusta meiltä puhelimitse +358 400 294 669 tai laita sähköpostia info@visitnuorgam.fi