Skip to main content

Majoitus

RANTAMÖKIT | SAUNAHUONEISTOT | HUONEISTOT | LOMATALO | KESÄMÖKIT | ERÄKÄMPPÄ

Puhdas ja happirikas ilma kutsuu sinut nukkumaan hyvin Nuorgamin Lomakylään. Meillä voit majoittua ympäri vuoden tasokkaissa huoneistoissa sekä kesäaikaan viihtyisissä ja siisteissä mökeissä tai caravan-alueella. Lomakylän sijainti Tenojoen rannalla, mahtavan tunturimaiseman ympäröiminä tarjoaa täydellisen luonnonrauhan.

Uudet superior rantamökit; 2 paritaloa, 4 mökkiä (12 petipaikkaa). Uudistetut huoneistot ovat yksilöllisesti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Huoneistoja on yhteensä 7 (14 petipaikkaa), saunallisia huoneistoja on 4 (18 petipaikkaa) ja kesämökkejä on 4 (14 petipaikkaa). Jokaisessa on oma uloskäynti sekä pieni terassi.

Majoittujille on käytössä avolaavu jokitörmällä. Kesäisin rantasaunasta pääsee mukavasti uimaan Tenoon. Nuorgamin Lomakylässä avara, arktinen luonto on koko ajan läsnä.

Sähköauton lataus 15 € / lataus. Latauksesta sovittava etukäteen. 

Alueella myös  RECHARGE latauspiste

Uudet

Rantamökit

Nuorgam Superior mökit jokinäkymällä – tarjoavat ripauksen luksusta lomaasi

Uudet rantamökit ovat parimökkejä ja sijaitsevat upealla paikalla aivan Tenon jokitörmällä, omalla rauhallisella alueella, silti vain kävelymatkan päässä päärakennuksesta ja ravintolasta.  Mökkien sisustuksessa on yhdistetty puuta ja modernia tyyliä; inspiraationa Pohjoisimman Lapin arktinen luonto ja 8 vuodenajan värit.

Kuuden hengen lomatalo

Villa Nuorgam

Lomatalo upealla paikalla Tenojoen törmällä.

Tilat kahdessa kerroksessa: 3 kpl 2 hengen makuuhuone, tarjoaa toimivat tilat yhteensä 6 henkilölle. Pinta-ala 124 m2.  Sähkölämmitys, valaistus, varaava takka. Kalustettu terassi upealla jokinäkymällä takaavat hieman luksusta lomaasi.

Tunnelmalliset

Sauna­huoneistot

Tunnelmalliset saunahuoneistot ovat uudistettuja ja hyvällä maulla sisustettuja. Avaria saunahuoneistoja on yhteensä 4 ja petipaikkoja on kaiken kaikkiaan 18 hengelle. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä.

Kahden hengen mökki

Pikku Villa

Mökki Nuorgamin kylän eteläpäässä, lomatalo Villa Nuorgamin pihassa.

35 mmökki 1-2 hengelle mukavuuksilla, parivuode makuualkovissa

Erikoismajoitus

Eräkämppä Riekkola

Todellista tunturiterapiaa

Syksyllä ja talvella kämppä on erinomainen kohde revontulien katseluun ja kesäaikaan sopiva retkeilijöille, lintujen tarkkailijoille ja täydellistä rauhaa kaipaaville.

Tasokkaat, hyvin varustellut ja tilavat

Huoneistot

Kodikkaita huoneistoja on yhteensä 7 ja petipaikkoja on 14 hengelle, osaan huoneistoja on mahdollista saada lisävuode. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat joko päärakennuksen yhteydessä tai läheisyydessä.  Huoneistot ovat ympärivuotisessa käytössä. 

Ryhmä­varaukset ja lomapaketit

Tiedustele tarjousta ryhmävarauksista ja lomapaketeista sähköpostilla.

Osan majoituskohteistamme voi varata myös Booking.com kautta. Koko majoituskapasiteettimme ei ole Booking.com palvelussa, joten jos varaustilanne näyttää täydeltä, tiedustele majoitusta meiltä puhelimitse +358 400 294 669 tai laita sähköpostia info@visitnuorgam.fi