Skip to main content
KAHVILA – RAVINTOLA SUVANTO
Suomen huipulla, Nuorgamissa

Kahvila – Ravintola
Suvanto

Aukioloajat

Kesäsesonkina 12.6. – 19.8. 
ma-la klo 9 – 20 (keittiö avoinna klo 15-19.30)
su kiinni
Alku- ja loppukaudesta sekä juhannuksena lyhennetyt aukioloajat. 

20.8. – 4.9. Kahvila-ravintolamme on suljettu.

Avoinna ma. 5.9. – 16.9.

Muina aikoina palvelemme vain tilausravintolana.

Ryhmäruokailut ja kahvitukset, kokous- ja ohjelmapaketit sekä juhlatilaisuudet järjestyvät ennakkotilauksesta, ota yhteyttä info@visitnuorgam.fi tai 0400 294 669

Lappilais – suomalaista lähiruokaa

Lomakylän kahvila-ravintola Suvanto palvelee matkailijoita ympäri vuoden. Kesäaikaan olemme auki päivittäin tarjoten monipuolisia kahvila-ravintolapalveluita. Muina aikoina toimimme tilausravintolana.

Ravintolassa tarjotaan lappilais-suomalaista lähiruokaa ja raaka-aineet pyrimme hankkimaan niin paljon kuin mahdollista alueen paikallisilta alkutuottajilta. Hillat ja muut Lapin marjat, myös sienet kerätään lähituntureilta.

Tervetuloa herkuttelemaan Suomen huipulle!
Ruoka ja palvelut

Meille mahtuu ruokailemaan yhteensä noin 50 henkilöä ja lisäksi kesällä aurinkoterassille mahtuu nautiskelemaan 25 henkilöä. Ravintolassa on A-oikeudet. Toimimme myös tilausravintolana.

Juhlatilaisuuksiin saamme katettua 60 paikkaa.

Maantieltä taloon poikkeaville matkailijoille ja asukkaillemme ruokaa tarjoillaan joka päivä kesäsesonkina – kokeile päivän annosta, valitse listalta paikallisia erikoisuuksia tai talossa paistettuja kahvilatuotteita.

Majoittuville asiakkaille järjestyy ennakkotilauksesta niin aamiaiset (minimi 10 henkilöä)  kuin kolmen ruokalajin illalliset.

Tunnelmallinen 20 hengen kotaravintola toimii ryhmille tilauksesta. Kota on loistava tila mm. yritys- ja ystäväporukoiden illanistujaisiin.

Vastaanotossa on matkamuistoouoti, infolehtisiä ja Internet -piste.