Skip to main content

Tunturikalastus

Kalastus Nuorgamissa – ainutlaatuisia elämyksiä henkeäsalpaavien maisemien keskellä!

Kirkasvetiset tunturijärvet Nuorgamin ympäristössä tarjoavat rauhallisia ja erämaisia kalastuspaikkoja, joissa voit nauttia luonnon hiljaisuudesta ja kauneudesta. Näissä järvissä voit pyytää muun muassa rautua, taimenta ja harjusta. Kalastus tunturijärvillä on elämys, joka yhdistää kalastuksen riemun ja tunturimaisemien lumoavan kauneuden.

Teno-joki, joka virtaa Suomen ja Norjan rajalla, on kuuluisa lohistaan ja upeista maisemistaan. Vaikka lohenkalastus on Tenolla nykyisin kiellettyä, joki tarjoaa silti upeita mahdollisuuksia muiden kalalajien pyytämiseen ja ympäröivän luonnon ihailuun. Lisätietoa Tenon kalastuksesta ja kalastusluvat Tenolle löydät täältä. 

Olitpa sitten kokenut kalastaja tai vasta-alkaja, Nuorgam tarjoaa monipuolisia kalastusmahdollisuuksia kaikille. Me autamme sinua löytämään parhaat kalastuspaikat ja annamme vinkkejä onnistuneeseen kalastusretkeen. Tule ja koe Nuorgamin kalavedet, joissa luonnon kauneus ja kalastuksen riemu kohtaavat! Lisätietoa ja kalastusluvat Kaldoaivin alueen vesiin löydät täältä.

Tarjoamme myös maastokuljetuksia. Kysy tarjous haluamaasi kohteeseen niin katsotaan yhdessä juuri teille sopiva kalastuskohde!