Skip to main content

Retkeily

Nuorgamin alueen tunturimaasto tarjoaa loistavat puitteet niin rauhallisille päiväretkille kuin haastavammille vaelluksillekin. Lisää retkeilyreittejä löytyy myös aivan läheltä Noran puolen tuntureilta. Retkeilyreittivaihtoehtoja on useita, joten reittejä löytyy jokaiseen makuun.

Nuorgamin oma merkitty retkeilyreitti Skaidijärvelle, lähtee Pulmankijärventien varresta. Reitti on 5,8 kilometriä pitkä ympyräreitti, mutta Skaidijärven laavulle on mahdollista kävellä myös edestakaisin pistona, jolloin reitistä saa noin kolme kilometriä pitkän. Skaidijärven polusta on saatavilla myös kartta vastaanotosta.

Lisäksi lomakylällä on oma erämaatukikohta n. 2 tunnin patikkamatkan päässä suurien tunturien keskellä, jossa havupuut eivät ole näköalan tiellä. Siellä voi nauttia tunturien tuomasta voimasta ja nauttia eväitä nuotion ääressä. Tutustu eräkämppäämme lisää täältä

Annamme mielellämme lisätietoja reiteistä ja meillä on myynnissä lähialueen karttoja. Lisäksi reiteistä löytyy tietoa kaikista majoituksistamme löytyvästä matkaoppaasta sekä seuraavilta nettisivuilta:

KULJETUSPALVELU

Mikäli olet vaeltamassa pidemmän reitin kuten Pulmankijärvi-Sevettijärvi ja tarvitset kuljetuksen reitin päätepisteeltä toiselle, tarjoamme myös kuljetuspalveluita. Käytössämme on sekä 6+1 paikkainen että 8+1 paikkaiset minibussit, joten kuljetuksia on mahdollista järjestää myös isommille ryhmille sekä ryhmille, joilla on mukanaan enemmänkin kantamuksia tai pyörät.

Kysy tarjous kuljetuspalvelustamme puhelimitse +358 400 294 669 tai sähköpostitse info@nuorgaminlomakeskus.fi.

Kysy lisää

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.