Skip to main content

Majoitus

Rantamökit | Saunahuoneistot | huoneistot | Lomatalo | kesämökit | Eräkämppä

Majoitu mukavasti

Puhdas ja happirikas ilma kutsuu sinut nukkumaan hyvin Nuorgamin Lomakylään. Meillä voit majoittua ympäri vuoden tasokkaissa huoneistoissa sekä kesäaikaan viihtyisissä ja siisteissä mökeissä tai caravan-alueella. Lomakylän sijainti Tenojoen rannalla, mahtavan tunturimaiseman ympäröiminä tarjoaa täydellisen luonnonrauhan.

Uudet superior rantamökit; 2 paritaloa, 4 mökkiä (12 petipaikkaa). Uudistetut huoneistot ovat yksilöllisesti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Huoneistoja on yhteensä 7 (14 petipaikkaa), saunallisia huoneistoja on 4 (18 petipaikkaa) ja kesämökkejä on 11 (38 petipaikkaa). Jokaisessa on oma uloskäynti sekä pieni terassi.

Majoittujille on käytössä avolaavu jokitörmällä. Kesäisin rantasaunasta pääsee mukavasti uimaan Tenoon. Nuorgamin Lomakylässä avara, arktinen luonto on koko ajan läsnä.

RYHMÄVARAUKSET JA LOMAPAKETIT

Tiedustele tarjousta ryhmävarauksista ja lomapaketeista sähköpostilla.

Osan majoituskohteistamme voi varata myös Booking.com kautta. Koko majoituskapasiteettimme ei ole Booking.com palvelussa, joten jos varaustilanne näyttää täydeltä, tiedustele majoitusta meiltä puhelimitse +358 400 294 669 tai laita sähköpostia Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Sähköauton lataus 15 € / lataus. Latauksesta sovittava etukäteen. 

Alueella myös virallinen RECHARGE latauspiste

Aluekartta

Uudet rantamökit

Nuorgam Superior mökit jokinäkymällä – tarjoavat ripauksen luksusta lomaasi

Uudet rantamökit ovat parimökkejä ja sijaitsevat upealla paikalla aivan Tenon jokitörmällä, omalla rauhallisella alueella, silti vain kävelymatkan päässä päärakennuksesta ja ravintolasta.  Mökkien sisustuksessa on yhdistetty puuta ja modernia tyyliä; inspiraationa Pohjoisimman Lapin arktinen luonto ja 8 vuodenajan värit.

Lomatalo Villa Nuorgam

Kuuden hengen lomatalo

Lomatalo upealla paikalla Tenojoen törmällä.

Tilat kahdessa kerroksessa: 3 kpl 2 hengen makuuhuone, tarjoaa toimivat tilat yhteensä 6 henkilölle. Pinta-ala 124 m2.  Sähkölämmitys, valaistus, varaava takka. Kalustettu terassi upealla jokinäkymällä takaavat hieman luksusta lomaasi.

Huoneistot saunalla

Tunnelmalliset saunahuoneistot ovat uudistettuja ja hyvällä maulla sisustettuja. Avaria saunahuoneistoja on yhteensä 4 ja petipaikkoja on kaiken kaikkiaan 18 hengelle. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä.

Saunahuoneisto 2

Neljän hengen huoneisto

Saunahuoneisto 3

4-6 hengen huoneisto

Saunahuoneistot 4 ja 5

Neljän hengen huoneistot

Pikku Villa

Kahden hengen mökki

Mökki Nuorgamin kylän eteläpäässä, lomatalo Villa Nuorgamin pihassa.

35 mmökki 1-2 hengelle mukavuuksilla, parivuode makuualkovissa

Huoneistot

Tasokkaat, hyvin varustellut ja tilavat huoneistot on uudistettuja. Kodikkaita huoneistoja on yhteensä 7 ja petipaikkoja on 14 hengelle, osaan huoneistoja on mahdollista saada lisävuode. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat joko päärakennuksen yhteydessä tai läheisyydessä.  Huoneistot ovat ympärivuotisessa käytössä. 

Huoneisto 1

Kahden hengen huoneisto

Huoneisto 6

Kahden hengen huoneisto

Huoneisto 7

Kahden hengen huoneisto

Huoneistot 8-9

Kahden hengen huoneistot

Huoneistot 10-11

Kahden hengen huoneistot

Kesämökit

Kodikkaat ja siistit kesämökit ovat varattavissa kesäaikaan. Mökkejä on yhteensä 11 ja petipaikkoja yhteensä 38 hengelle. Mökeissä on perusvarustus ja majoittujia palvelee tasokas huoltorakennus.  

Mökki 28

Neljän hengen mökki

Mökki 29

Kahden hengen mökki

Mökki 30

Seitsemän hengen mökki

Mökki 20

Neljän hengen mökki

Mökit 21, 26, 27

Max neljän hengen mökkejä

Mökit 22, 23, 24, 25

Kahden (+2) hengen mökkejä

Erikoismajoitus

Eräkämppä Riekkola

Todellista tunturiterapiaa

Haluatko viettää yösi tunturissa; nauttia yksityisyydestä ja kauniista tunturimaisemista? Eräkämppä soveltuu 1-2 henkilölle.  Syksyllä ja talvella kämppä on erinomainen kohde revontulien katseluun ja kesäaikaan sopiva retkeilijöille, lintujen tarkkailijoille ja täydellistä rauhaa kaipaaville.