Revontuliretket

Revontulet ovat pohjoisen luonnon kaunein värinäytelmä. Ne ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja nopeasti liikkuvista sekä vaihtelevista kuvioista joita nähdään meillä pohjoisessa taivaalla kirkkaina ja pimeinä öinä. Revontulet alkavat näkyä elokuun viimeisellä viikolla, kun illat alkavat olla tarpeeksi pimeitä. Revontulia voi nähdä aina huhtikuun puoliväliin asti jonka jälkeen yöt alkavat olla liian valoisia. Mitä pohjoisempana ollaan sitä useammin revontulia voi nähdä, ja niitä voi esiintyä pitkin yötä. Revontulet ovat luonnon ilmiö, joiden ennustaminen riippuu mm. aurinkotuulesta ja tietenkin säästä. Seuraavat sivustot auttavat arvioimaan, milloin revontulet voi näkyä.

Katso video Revontulet Nuorgamissa

Hinta alk.: 245,00

Sään salliessa, saatat olla onnekas ja nähdä unohtumattoman revontuliesityksen kelkkailun lomassa.

Saatavuusjoulu-huhtikuussa

Revontulet ovat pohjoisen luonnon kaunein värinäytelmä. Ne ovat valoilmiöitä, jotka koostuvat värikkäistä, tanssivista ja nopeasti liikkuvista sekä vaihtelevista kuvioista joita nähdään meillä pohjoisessa taivaalla kirkkaina ja pimeinä öinä.

 

Nuorgamin Lomakeskus | Nuorgamintie 4401 | FI-99990 Nuorgam | +358 400 294 669 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Nuorgamin Lomakeskus | sivuston suunnittelu Davas