Majoitus

Saunahuoneistot | huoneistot | kesämökit

Majoitu mukavasti

Puhdas ja happirikas ilma kutsuu sinut nukkumaan hyvin Nuorgamin Lomakylään. Meillä voit majoittua ympäri vuoden tasokkaissa huoneistoissa sekä kesäaikaan viihtyisissä ja siisteissä mökeissä tai caravan-alueella. Lomakylän sijainti Tenojoen rannalla, mahtavan tunturimaiseman ympäröiminä tarjoaa täydellisen luonnonrauhan.

Juuri remontoidut huoneistot ovat yksilöllisesti sisustettuja ja hyvin varusteltuja. Huoneistoja on yhteensä 7 (14 petipaikkaa), saunallisia huoneistoja on 4 (18 petipaikkaa) ja kesämökkejä on 11 (38 petipaikkaa). Jokaisessa on oma uloskäynti sekä pieni terassi.

Majoittujille on käytössä avolaavu jokitörmällä. Kesäisin rantasaunasta pääsee mukavasti uimaan Tenoon. Nuorgamin Lomakylässä avara, arktinen luonto on koko ajan läsnä.

RYHMÄVARAUKSET JA LOMAPAKETIT

Tiedustele tarjousta ryhmävarauksista ja lomapaketeista sähköpostilla.

Osan majoituskohteistamme voi varata myös Booking.com kautta.

Booking.com

Huoneistot saunalla

Tunnelmalliset saunahuoneistot ovat vastaremontoituja ja hyvällä maulla sisustettuja. Avaria saunahuoneistoja on yhteensä 4 ja petipaikkoja on kaiken kaikkiaan 18 hengelle. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä.

Saunahuoneisto 2

Neljän hengen huoneisto

Saunahuoneisto 3

4-6 hengen huoneisto

Saunahuoneistot 4 ja 5

Neljän hengen huoneistot

Huoneistot

Tasokkaat, hyvin varustellut ja tilavat huoneistot on juuri remontoitu ja ovat ympärivuotisessa käytössä. Kodikkaita huoneistoja on yhteensä 7 ja petipaikkoja on 14 hengelle, osaan huoneistoja on mahdollista saada lisävuode. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat joko päärakennuksen yhteydessä tai läheisyydessä. 

Huoneisto 1

Kahden hengelle huoneisto

Huoneisto 6

Kahden hengen huoneisto

Huoneisto 7

Kahden hengen huoneisto

Huoneistot 8-9

Kahden hengen huoneisto

Huoneistot 10-11

Kahden hengen huoneistot

Kesämökit

Kodikkaat ja siistit kesämökit ovat varattavissa kesäaikaan. Mökkejä on yhteensä 11 ja petipaikkoja yhteensä 38 hengelle. Mökeissä on perusvarustus ja majoittujia palvelee tasokas huoltorakennus.  

Mökki 12

Neljän hengen mökki

Mökki 13

Kahden hengen mökki

Mökki 20

Neljän hengen mökki

Mökit 21, 26, 27

Max neljän hengen mökkejä

Mökit 22, 23, 24, 25

Kahden (+2) hengen mökkejä

Nuorgamin Lomakeskus | Nuorgamintie 4401 | FI-99990 Nuorgam | +358 400 294 669 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Nuorgamin Lomakeskus | sivuston suunnittelu Davas