Majoitus

Saunahuoneistot | huoneistot | kesämökit

Majoitu mukavasti

Puhdas ja happirikas ilma kutsuu sinut nukkumaan hyvin Nuorgamin Lomakylään. Meillä voit majoittua ympäri vuoden tasokkaissa huoneistoissa sekä kesäaikaan viihtyisissä ja siisteissä mökeissä tai caravan-alueella.

Juuri remontoidut huoneistot ovat yksilöllisesti sisustettuja ja hyvin varusteltuja, mahtavan tunturimaiseman ympäröimänä. Huoneistoja on yhteensä 7 (14 petipaikkaa), saunallisia huoneistoja on 4 (18 petipaikkaa) ja kesämökkejä on 11 (38 petipaikkaa).

Jokaisessa on oma uloskäynti sekä pieni terassi.

Majoittujille on käytössä avolaavu jokitörmällä. Kesäisin rantasaunasta pääsee mukavasti uimaan Tenoon. Nuorgamin Lomakylässä avara, arktinen luonto on koko ajan läsnä.

Huoneistot saunalla

Tunnelmalliset saunahuoneistot ovat vastaremontoituja ja hyvällä maulla sisustettuja. Avaria saunahuoneistoja on yhteensä 4 ja petipaikkoja on kaiken kaikkiaan 18 henkilölle. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat päärakennuksen yhteydessä tai välittömässä läheisyydessä.

Saunahuoneisto 2

Neljän henkilön huoneisto

Saunahuoneisto 3

4-6 henkilön huoneisto

Saunahuoneistot 4 ja 5

Neljän henkilön huoneistot

Huoneistot

Tasokkaat, hyvin varustellut ja tilavat huoneistot on juuri remontoitu ja ovat ympärivuotisessa käytössä. Kodikkaita huoneistoja on yhteensä 7 ja petipaikkoja on 14 henkilölle, osaan huoneistoja on mahdollista saada lisävuode. Jokaisessa huoneistossa on oma sisäänkäynti sekä pieni terassi, ja ne sijaitsevat joko päärakennuksen yhteydessä tai läheisyydessä. 

Huoneisto 1

Kahden henkilön huoneisto

Huoneisto 6

Kahden henkilön huoneisto

Huoneisto 7

Kahden henkilön huoneisto

Huoneistot 8-9

Kahden henkilön huoneisto

Huoneistot 10-11

Kahden henkilön huoneistot

Kesämökit

Kodikkaat ja siistit kesämökit ovat varattavissa kesäaikaan. Mökkejä on yhteensä 11 ja petipaikkoja yhteensä 38 henkilölle. Mökeissä on perusvarustus ja majoittujia palvelee tasokas huoltorakennus.  

Mökki 12

Neljän henkilön mökki

Mökki 13

Kahden henkilön mökki

Mökki 20

Neljän henkilön mökki

Mökit 21, 26, 27

Max neljän henkilön mökkejä

Mökit 22, 23, 24, 25

Kahden (+2) henkilön mökkejä

Nuorgamin Lomakeskus | Nuorgamintie 4401 | FI-99990 Nuorgam | +358 400 294 669 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

© Nuorgamin Lomakeskus | sivuston suunnittelu Davas